vineri, 5 aprilie 2013

Ce inseamna sa lucrezi in mass-media


O vizita in redactia si in studiourile eMaramures au facut in 3 aprilie elevi din cadrul Colegiului Economic "Nicolae Titulescu". Acestia sunt inclusi intr-un amplu program destinat tinerilor aflati in anii terminali de studiu si care este intitulat “Job Shadow Day”. Proiectul le faciliteaza adolescentilor contactul cu diversi angajatori de pe piata muncii, astfel incat sa isi poata face o idee despre meseria pe care vor sa o aiba. El s-a dovedit un succes in Maramures, iar de la an la an numarul elevilor inscrisi a crescut. In acest an, trustul de presa eMaramurs este partener al acestui proiect dedicat tinerilor care vor sa se orienteze in cariera.
Aflati  in mijlocul jurnalistilor de la eMaramures, elevii de la “Nicolae Titulescu” au fost curiosi sa afle amanunte despre calitatile pe care trebuie sa le aiba animatorii, prezentatorii, dar si cameramanii. Ei nu au pus intrebari despre banii care sunt castigati pentru o astfel de meserie, ci s-au aratat interesati mai degraba de studiile si pregatirea pe care trebuie sa le aiba pentru a avea succes in mass-media.
Programul Job Shadows Day, coordonat de prof.Laura Hreniuc, a adus  un grup de titulescieni  in studiourile eMaramures(VIDEO)
                                                             

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.