luni, 8 aprilie 2013

O săptămână plină de credinţă şi evlavieLuni, 1 aprilie 2013 
Prima zi din săptămâna ”Să știi mai multe, să fii mai bun!”, 99 de elevi de la Colegiul Economic ”Nicolae Titulescu”, Baia Mare, din clasele a X-a G, a XI-a H, a XI-a G, a XI-a I, a XI-a E, a XII-a I, a XII-a F, a XII-a E și a XIII-a B pr,  au vizionat filmul ”Steluțe pe pământ” și au purtat discuții pe marginea filmului, la final.
La proiecția filmului au participat și prof. Meda Borota, prof. Valerica Pop, prof. Maria Popan și prof. Ramona Pop. 
Marți, 2 aprilie 2013
67 de elevi din clasele a X-a A, a XI-a H, a XI-a I, a XII-a F, a XII-a E, a XII-a I,  a XIII-a B pr au participat la Atelierul de împletit cruciulițe, s-au rugat împreună și au lucrat cu drag. Au făcut câte o cruciuliță pentru ei, dar și pentru membrii familiei sau pentru prieteni.
Activitatea a fost coordonată de prof. Ramona Pop, prof. Gabriela Perciovici și prof. Meda Borota.

Miercuri, 3 aprilie 2013
Un grup de elevi din clasele a X-a H, a XII-a F și a XII-a E au participat împreună cu prof. de religie Ramona Pop la Slujba religioasă de la Catedrala Sf. Treime din Baia Mare, unde s-au spovedit și s-au împărtășit pregătindu-se pentru Sărbătoarea Învierii Domnului.

Joi, 4 aprilie 2013
Un grup de 28 de elevi din clasele a XII-a F și a XII-a E, însoțiți de prof. Valerica Pop și prof. Ramona Pop au participat la un pelerinaj la Mănăstirea Habra, Groși, Maramureș. Deși a plouat, a fost o zi frumoasă, binecuvântată de Dumnezeu.

Vineri, 5 aprilie 2013
În Sala festivă a C.E.N.T., 45 de elevi din clasele a IX-a D, a XI-a I, a XII-a E și a XII-a F, au participat la Proiectul ”Pro-vita/În favoarea vieții”, unde au vizionat o serie de filme și imagini sugestive despre dreptul la viață al fiecărui copil și despre importanța vieții omului pe pământ, participând cu interes la discuțiile pe această temă. La activitate au participat și prof. Meda Borota, prof. Maria Popan, prof. Gabriela Perciovici, prof. Camelia Poran și prof. Ramona Pop.

Mulțumim tuturor elevilor și profesorilor implicați, părinților, și nu în ultimul rând conducerii Colegiului Economic ”Nicolae Titulescu” pentru deschiderea, entuziasmul, bucuria și dăruirea cu care s-au implicat în aceste activități.
Prof. Ramona PopNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.