joi, 10 aprilie 2014

Pledoarie pentru sănătate



           Desfăşurat în cadrul programului „Şcoala altfel: Să ştii mai multe, să fii mai bun!” Simpozionul şi Concursul Naţional “S.O.S. – PRODUCŢIA DE ALIMENTE !”, ediţia a IV-a, 10 aprilie 2014, a avut ca obiectiv găsirea şi propunerea unor soluţii din partea celor implicaţi, atât în ceea ce priveşte latura educaţională, cât şi în ceea ce priveşte implementarea în activitatea de producţie alimentară a unor tehnologii ce au în vedere sănătatea consumatorilor.
            Răspunzând provocării proiectului  educativ elevele Nemeti Laura şi Tătar Roxana au realizat eseurile: Tradiţional maramureşean şi Sarea în alimentaţie,  prin care au scos în evidenţă preocuparea lor şi a profesorului îndrumător, Morariu Călin,  de a găsi soluţii pentru o dietă sănătoasă şi echilibrată.




           


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.