Desfăşurat în cadrul programului
„Şcoala altfel: Să ştii mai multe, să fii mai bun!” Simpozionul şi Concursul Naţional
“S.O.S. – PRODUCŢIA DE ALIMENTE !”, ediţia a IV-a, 10 aprilie 2014, a avut ca
obiectiv găsirea şi propunerea unor soluţii din partea celor implicaţi, atât în
ceea ce priveşte latura educaţională, cât şi în ceea ce priveşte implementarea
în activitatea de producţie alimentară a unor tehnologii ce au în vedere
sănătatea consumatorilor.
Răspunzând
provocării proiectului educativ elevele
Nemeti Laura şi Tătar Roxana au realizat eseurile: Tradiţional maramureşean şi Sarea
în alimentaţie, prin care au scos în evidenţă preocuparea
lor şi a profesorului îndrumător, Morariu Călin, de a găsi soluţii pentru o dietă sănătoasă şi
echilibrată.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.